12 Ağustos 2011 Cuma

Kocaman Bir Italyan Domates "un pomodoro italiano gigante"


Su siralar Italya'da taze domatesler kavanozlanmak icin buyuk kazanlarda kaynatiliyor. 




Ya da iri dilimlendikten sonra, birkac feslegen yapragi ile kavanozlandiktan sonra o kavanozlar kaynatilip konserve haline getiriliyor. 
Italya'da, "salça" yerine taze domatesler kullaniliyor. 

"Lezzetli bir pizza ve makarnanin sirri, taze domates kullanmaktan geciyor." 

Spinoza'nin kedilerin anneannesi de simdi gunesli topraklarinda kediler icin butun kis yiyecekleri domatesleri buyutuyor. 
Henuz domatesleri konserve etme vakti Spinoza'nin kedileri icin erken ama komsulari coktan bu ise basladilar bile. 

Iste Spinoza'nin kedilerinin anneannesinin topraginda yetisen o lezzetli domateslerden biri. 

Yetistigi yer: Casacanditella-ABRUZZO
Agirligi: 800 gr.


Hic bir katki maddesi, ilac, hormon kullanilmadan dogal olarak, gunes-bereketli toprak-bol su ve sevgiyle buyutulen bir kocaman domates.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Cok tesekkur ederiz yorumun icin. Spinoza yorumunu onaylar onaylamaz yayinlanacak. Bol kedili, lezzet dolu saglikli gunler dileriz.

Sevgiler!

Spinoza'nin kedileri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails