18 Şubat 2010 Perşembe

Spinozanin Kedileri Dionysos ile Morella Cesmesi yaninda Dans Ettiler..."i Gatti di Spinoza hanno ballato con Bacco vicino La Fontana Morella"...

Spinoza'nin kedilerinin en sevdigi sey, aksam yemeklerinde Dionysos'un Morella Cesmesi yaninda ettigi dansa eslik etmektir. Hemen hemen her gece, kedilerle Dionysos birlikte yer, icer ve dans ederler. 


Aksam yemekleri, Spinoza ile Dionysos'un hararetli sohbetleri ile renklenir.

Morella Cesmesi (Fontana Morella), Cerveteri Uzum Baglari (Cantina Cerveteri) arasindadir. Dionysos simdi orada yasar. Spinoza'nin kedileri, Dionysos'un yasadigi uzum baglari arasindaki o gizli Morella Cesmesi'nden akan kirmizi ve beyaz saraplarla susuzluklarini giderirler.

Spinoza'nin kedilerinin ictigi her yeni yudum, onlari Dionysos'un muzik, dans ve eglence dunyasina bir adim daha yaklastirir. Danslari ve muzikleri sabaha kadar, gunes dogana kadar devam eder.

Dionysos, yeni konuklari Spinoza'nin kedileriyle dans ettikce, "zaman" durur; Morella Cesmesi'nden akan sarap, hayatin tadina biraz olsun uzum lezzeti katar!

sen de
Cantina Cerveteri'ye geldiginde, uzum baglari arasindaki o gizli cesmeyi bul
ve
her gece, Spinoza'nin kedileri ile Dionysos'un ettikleri dansa eslik et.


1 yorum:

Cok tesekkur ederiz yorumun icin. Spinoza yorumunu onaylar onaylamaz yayinlanacak. Bol kedili, lezzet dolu saglikli gunler dileriz.

Sevgiler!

Spinoza'nin kedileri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails