Cok sicak!
"Mille Foglie"li Taze Seftali ve Krem Santili Kitir Pasta
Dun, Roma'da 2011 yilinin en sicak gunu yasandigi soylendi.
Bu sicak yaz gunlerinde en guzel sey,
buzdolabindan serin serin taze yaz meyvelerini iyice yikadiktan sonra bol bol tuketmek...
Spinoza ve Spinoza'nin kedileri de ayni seyi yapiyor su siralar;
kahvaltida, ogle yemeginde ve aksam yemeginde hafif seyler yedikten sonra, kocaman bir dilim karpuz, tatli erikler, lezzetli kayisilar ve sulu taze seftaliler tuketiyorlar.
Iste taze meyve tuketimini arttirmak icin sevdiklerinize zevkle ikram edebileceginiz Spinoza'dan cok kolay bir tarif:
Taze Seftalili, Krem Santili Mini Pastalar
"Mini Torta con Pesca Fresca e Crema Chantilly"
Kitir turta taban "mille foglie"
1 Paket krem santi
200 gr soguk sut
2-3 taze seftali
3-4 yemek kasigi ev yapimi seftali receli surubu
Seftali, ev yapimi seftali receli ve krem santi
Yapilisi
- Krem santiyi, soguk sut ile hazirladiktan sonra buzdolabina daha da sogumasi icin koyun
- Kitir turta tabanlarini istediginiz ebata gore kirip hazirlayin
- Kitir turta taban uzerine krem santi + minik dilimlediginiz taze seftali dilimlerini ekleyin.
- Ev yapimi seftali recelinizin surubundan sos olarak mini pastalariniza ekleyip sevdiklerinizle soguk soguk servis yapabilirsiniz.
Taze Seftalili-Krem Santili Mini Pasta
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Cok tesekkur ederiz yorumun icin. Spinoza yorumunu onaylar onaylamaz yayinlanacak. Bol kedili, lezzet dolu saglikli gunler dileriz.
Sevgiler!
Spinoza'nin kedileri