tag:blogger.com,1999:blog-5362964329501513534.post6880199568287894891..comments2023-03-11T14:44:31.911+01:00Comments on i gatti di Spinoza: Bal Kabakli Risotto "Risotto alla Zucca"korkekorkhttp://www.blogger.com/profile/15257499672123738470noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5362964329501513534.post-51055009285665812242016-11-04T11:43:02.655+01:002016-11-04T11:43:02.655+01:00Gec yanit verdigim icin oncelikle ozur dilerim: sa...Gec yanit verdigim icin oncelikle ozur dilerim: sarap ile sirke tamamen farkli iki urundur; yemek tariflerinde biri birinin yerine kullanilirsa sonuc oldukca farkli cikar. Kepekli pirincin pisme suresi ve su cekme kapasitesi farklidir ve her pirinc risotto icin uygun degildir. Lakin denemek ve kesfetmek, sonrasinda da sonucu paylasmak bence hepimizi bilgilendirici olacaktir. Ben de mutfakta deneysel calismayi severim :) Sevgilerimle!korkekorkhttps://www.blogger.com/profile/15257499672123738470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5362964329501513534.post-49171299087238603782015-11-20T09:17:10.776+01:002015-11-20T09:17:10.776+01:00normalde tarifteki herseyin dogru olmasina cabalar...normalde tarifteki herseyin dogru olmasina cabalarim ama yakinda tasinacagimiz icin yeni paketler almiyorum..<br />soyle sorayim sizce kepekli pirinc kullansam nasil olur, sisiyor ya o?<br />bir de yine ayni gerekceyle yemeklik beyaz sarap acmak yerine sirke kullanicam, kullanmistim vaktiyle, fena olmuyor eksimtrak tadi veriyor)<br />CagilKayanhttps://www.blogger.com/profile/05682340524066902684noreply@blogger.com